Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-rotterdam.nl


  Waarzegsters uit Rotterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Onze waarzegsters in Rotterdam geven paranormaal advies en voorspellen uw levensverloop. Voorspellingen door waarzegsters uit Rotterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzegsters uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met waarzegster Marya   Ervaring van E met waarzegster Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ontzettend bedankt voor jouw steun, hulp, inzichten en juiste voorspellingen. Je bent een superlieve man met een goed gevoel voor humor. Ik bel je snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van FF met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Adora   Ervaring van Inge met waarzegster Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Was fijn je weer gesproken te hebben. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders nog wist. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker weer bij je terug.




Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Beste Shiloh, aangenaam met u te praten. U zei het geen er echt speelt.




Ervaring van R met waarzegster Shiloh   Ervaring van R met waarzegster Shiloh   Ervaring van R geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Zeer accuraat en duidelijk medium. Mijn complimenten Johannes. Dank je wel.

Grt C.




Ervaring van C met waarzegster Johannes   Ervaring van C met waarzegster Johannes   Ervaring van C geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Heel fijn gesprek gehad, Johannes is heel eerlijk en kon mij dingen vertellen die niemand wist behalve ik. Ook heeft hij contact gemaakt met mijn overleden opa, zo hebben we dingen recht kunnen zetten wat me dwars zat. Wat ik ook heel fijn vind is dat Johannes mij tijdens het bellen energie gaf, ik voelde me heel rustig en warm worden, het voelde zo fijn. Dankjewel Johannes.




Ervaring van Deborah met waarzegster Johannes   Ervaring van Deborah met waarzegster Johannes   Ervaring van Deborah geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hi Gazali, je had het goed gezien, ik ben afgewezen voor die ene baan. Nu hopen dat die andere het wel gaat worden zoals jij dat gezien en gezegd hebt. Ik vind je een zeer goed medium.




Ervaring van A. met waarzegster Gazali   Ervaring van A. met waarzegster Gazali   Ervaring van A. geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Moni
  Ervaring met waarzegster Moni
  Beste Moni,

Ik heb je zojuist en gisteren ook gesproken. Was en ben onder de indruk van wat je zo weet te vertellen, de beelden die je doorkrijgt. En ik herken zeker hoe je bv mijn ex partner beschrijft.
Ik vond niet alles leuk om te horen, bv met tijd, aan jezelf werken, zeker nog geen liefde.
Laat het bezinken, het is veel. Maar mijn lijfspreuk het komt uiteindelijk goed hou ik er zelf altijd in. Maar uiteindelijk, kan ook heel ver weg klinken. En daar baal ik zelf erg van.
Maar jij bent zeker goed. Dank.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Moni   Ervaring van Karin met waarzegster Moni   Ervaring van Karin geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Wil Ysis via deze weg ook hartelijk bedanken voor haar steun, hulp inzichten en juiste voorspellingen. Ze sleept mij door een heel lastig proces heen en met haar hulp komt het beetje bij beetje goed. Het is een lieve oprechte vrouw. Voor een eerlijk consult zou ik iedereen aanraden om Ysis te bellen. Tot gauw weer. De dame die jou iedere dag belt en die via Luna ook bevestiging krijgt :-) xx FF.




Ervaring van FF met waarzegster Ysis   Ervaring van FF met waarzegster Ysis   Ervaring van FF geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Een eerlijke vrouw die zegt wat ze ziet en niet wat je wil. Ik ben tevreden.




Ervaring van Zolika met waarzegster Ysis   Ervaring van Zolika met waarzegster Ysis   Ervaring van Zolika geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Marie u heeft mij weer gerust gesteld met uw legging. U heeft het altijd goed, daarom twijfel ik niet aan de voorspelling. Bedankt voor het mooie korte consult.




Ervaring van N.N. met waarzegster Marie   Ervaring van N.N. met waarzegster Marie   Ervaring van N.N. geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Moni
  Ervaring met waarzegster Moni
  Beste,moni

Juist met u gesproken op veel punten zal je wel gelijk hebben.
Effe laten inwerken.
Bedankt R.




Ervaring van R met waarzegster Moni   Ervaring van R met waarzegster Moni   Ervaring van R geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka, deze reading was voor ons allen veel duidelijker. We hopen echt dat alles uitkomt zoals je alles beschreef. Het doet ons goed, dit alles te hebben gelezen, bedankt.




Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Amber, een lieve rustige dame die het goed uitlegt en nog eens uitlegt en altijd zegt, ik wil dat je mee kijkt dat je het begrijpt wat ik je vertel. Als enigste hier heb je me dit laten inzien tot mijn grootste verbazing en ja ik zag het je hield me mijn spiegel voor. Dank je hiervoor amber.




Ervaring van lis met waarzegster Amber   Ervaring van lis met waarzegster Amber   Ervaring van lis geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ina
  Ervaring met waarzegster Ina
  Overweldigend. Super medium. Hopelijk blijft ze nog lange tijd werken op deze lijn.




Ervaring van DN met waarzegster Ina   Ervaring van DN met waarzegster Ina   Ervaring van DN geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Hartelijk dank, ik vond het een mooi verslag, hopelijk komt het uit.




Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia met waarzegster Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Super bedankt voor jou inzichten. Uit vorige readings was al gebleken hoe jou inzichten waren. Ik ben super blij jou vandaag nog eens gesproken te hebben.




Ervaring van H met waarzegster Beau   Ervaring van H met waarzegster Beau   Ervaring van H geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau

Vindt het altijd prettig met jou te praten, je komt to the pont no nonsens.
En geeft ook goede raad, bel je nog zeker terug, heeft goede energie
Bedankt Beau.




Ervaring van Cadeau met waarzegster Beau   Ervaring van Cadeau met waarzegster Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beste Beau, hartelijk dank voor uw raadgeving met kennis van zaken en ik twijfel er niet aan dat je mijn toekomstbeeld met Michel, super goed kan invoelen en verduidelijken wat zich in realiteit zal, wou bijna zeggen spiegelen maar laten we het houden op, weergeven en waar ik eindelijk naar uitkijk met veel plezier. A.




Ervaring van A. met waarzegster Beau   Ervaring van A. met waarzegster Beau   Ervaring van A. geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve ScherlockOryn ik heb maandag op aanraden van gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben van het consult. Wat je allemaal doorkrijgt en ziet. Zo fijn om met je gesptoken te hebben. En ik zeg tot horens. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Een vriendelijke dame met humor. Bedankt voor de mooie reading. Nu afwachten wanneer het allemaal uitkomt. Als je mijn naam ziet, weet je wie ik ben.
Liefs,

"Onontdekte Parel".




Ervaring van Onontdekte parel met waarzegster Annicka   Ervaring van Onontdekte parel met waarzegster Annicka   Ervaring van Onontdekte parel geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het gaat nu precies zoals je had gezegd, stapje vooruit stapje achteruit stapje vooruit.
Je brengt een stuk rust en bewustwording mee wanneer ik je spreek.
Dank je wel Gazali, altijd fijn om je te spreken.
Tot snel weer.


.




Ervaring van Motorina met waarzegster Gazali   Ervaring van Motorina met waarzegster Gazali   Ervaring van Motorina geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Hey Sissy, je blijft zien dat het licht 'een verlossing' dichterbij komt. Je bent recht toe recht aan, geen gefilosofeer of uitvraging want dit zou mij ook niet helpen en doet de klok tikken. Een warm hart van menselijkheid en realistisch zijn die mij terug de zin van het leven heeft gegeven. Je spoorde mij aan om te kijken in een richting daar waar ik hetzelf niet zou gezocht hebben. Het zit hem inderdaad ook in de alledaagse dingen 'anders bekijken' en kansen geven. Bedankt voor deze inzichten. Meerdere 'feiten' zijn reeds gebeurd en andere zjn onderweg. Bedankt.




Ervaring van M met waarzegster Sissy   Ervaring van M met waarzegster Sissy   Ervaring van M geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  Amira, jeetje wat een bijzondere ervaring om met je te mogen bellen. Geen woorden voor om je naar waarde te omschrijven. Ik heb nog al gebeld, en min of meer zelfde voorspelling gekregen, maar de manier waarop jij ervoor kan zorgen dat het ook echt binnenkomt echt onbeschrijfelijk. Hierbij heb ie ook nog eens noodzakelijke en op vooral op maat voor mij, de tools meegeven waarmee ik echt verder kan. Ik had je gisteren 21/9 aan de lijn, en voel het effect vandaag al. Ik voel me alvast veel beter, sterker en hoopvoller.

Ik wil je aan iedereen aanraden en vooral ook bedanken voor alles wat je doet en deelt met me.

Veel liefs.

Ps: ik let er nu op dat ik niet te hard op de ketchupfles druk. hopelijk weet je nu wie ik ben.




Ervaring van Me. met waarzegster Amira   Ervaring van Me. met waarzegster Amira   Ervaring van Me. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Voor mij is Romyna 1 van de beste op de lijn. Ik heb zowat dagelijks contact met haar en ik kan alleen maar en weer zeggen dat zij zo ontzettend raak zit met haar inzichten en voorspellingen. Ze sleept me door een heel lastig proces wat nu echt wel de positieve kant op gaat. Ik ben blij dat ik Romyna heb leren kennen op de lijn. Naast haar goede werk is ze eerlijk oprecht en een enorme steun. Hartelijk dank voor alles Romyna. Ik raad iedereen aan om jou te contacteren. Tot snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met waarzegster Romyna   Ervaring van FF met waarzegster Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Ik vind Evs de moeite waard. Goed gesprek gehad. Op een gegeven moment echt rake dingen gezegd die ze niet kon weten. Nu wachten op haar voorspelling.




Ervaring van A met waarzegster Evs   Ervaring van A met waarzegster Evs   Ervaring van A geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Arend is een ongelooflijke correcte helderziende met een geweldig inzicht en hoog intensief gevoel. Beantwoord al je vragen zodat je inhoudelijk een beeld krijgt van wat er nu gaande is tot de afloop van je probleem. Hij is super bedankt en wat een gave.




Ervaring van Edith met waarzegster Arend   Ervaring van Edith met waarzegster Arend   Ervaring van Edith geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met waarzegster Marya   Ervaring van M. met waarzegster Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, weer een mooie reading gehad, ik wacht de voorspelling van de breuk afkapping van mijn man met zijn familie af en alle andere voorspellingen. Sophia is een echte aanwinst voor deze website, een echte aanrader. Veel liefs R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Oh lieve Chantal je hebt helemaal gelijk gehad. Je gaf aan dat het nog wel een pittig gesprek zou worden maar goed zo komen nog diezelfde avond. Hoewel ik er erg bang voor was heb je helemaal gelijk gehad. We zijn er samen uitgekomen en gaan samen verder nog sterker dan we stonden. Dankjewel.




Ervaring van Sam met waarzegster Chantal   Ervaring van Sam met waarzegster Chantal   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve Joke,

En weer had je gelijk. Je weet me elke keer gerust te stellen en keer op keer heb je gelijk. Je bent echt een lieve, oprechte en vooral fantastische dame en je zit er gewoon keer op keer weer goed op met jouw waarnemingen voorspellingen. Mijn rots in de branding. Dankjewel kanjer.




Ervaring van Sam met waarzegster Joke   Ervaring van Sam met waarzegster Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka,

Ontzettend bedankt voor je super uitgebreide email consult. En bedankt ook voor het reinigen van mijn chakras. Erg lief. Dankjewel.

Liefs, Karin xxx.




Ervaring van Karin met waarzegster Annicka   Ervaring van Karin met waarzegster Annicka   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Vorige week sprak ik u over een bepaald persoon. Heel vaak kwam er contact nadat ik u had gesproken. Zo ook weer deze keer. Donderdag appte hij. En binnenkort spreken we af. Ben benieuwd of dan ook uitkomt wat u vertelde. Bijna te mooi om waar te zijn.




Ervaring van A met waarzegster Chantal   Ervaring van A met waarzegster Chantal   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Een heel vriendelijk en integer medium. Qua tijdsbepaling en voorspelling tot nu toe 100 procent juist waar je toch wel stil van word. Ik bel haar zeker terug. Warme groeten. M.




Ervaring van M met waarzegster Monique   Ervaring van M met waarzegster Monique   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden