Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-rotterdam.nl


  Waarzegsters uit Rotterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Onze waarzegsters in Rotterdam geven paranormaal advies en voorspellen uw levensverloop. Voorspellingen door waarzegsters uit Rotterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzegsters uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lucky
  Ervaring met waarzegster Lucky
  Wow Lucky, je slaat de spijker op zijn kop. Echt een duidelijk topgesprek gehad, zuiver medium ben jij.




Ervaring van Didi met waarzegster Lucky   Ervaring van Didi met waarzegster Lucky   Ervaring van Didi geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Norah
  Ervaring met waarzegster Norah
  Lieve Norah,
dank voor je reading. Ik ga mij focussen op mezelf hoe moeilijk het ook is. Je zegt de dingen zoals ze zijn. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat je hebt gezegd.
Ik laat het zeer zeker weten.




Ervaring van L met waarzegster Norah   Ervaring van L met waarzegster Norah   Ervaring van L geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Dankjewel voor een goed gesprek. Mijn batterij was op.




Ervaring van Ladybug met waarzegster Richard   Ervaring van Ladybug met waarzegster Richard   Ervaring van Ladybug geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunther je bent mijn HELD. Dank u dat je me erdoor helpt, je hebt werkelijk een hart van GOUD .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gunter   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Derya
  Ervaring met waarzegster Derya
  Lieve Derya, wij spreken elkaar al een paar jaar. Ik kan maar een ding zeggen over Derya zij is ongeloofelijk goed. bedankt voor jouw geduld en steun. Tot in detail voelt en ziet Derya dingen best eng soms. Fijn dat je jouw gave gebruikt om mensen te ondersteunen , dankjewel mijn bijrijdster.




Ervaring van Bestuurder met waarzegster Derya   Ervaring van Bestuurder met waarzegster Derya   Ervaring van Bestuurder geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Dank je voor de mooie consult. 27 juni Monique, die datum ga ik jou weer bellen. Ik vond het een heel duidelijk positief consult.
Liefs Ayse.




Ervaring van Ayse met waarzegster Monique   Ervaring van Ayse met waarzegster Monique   Ervaring van Ayse geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.




Ervaring van F met waarzegster Sid   Ervaring van F met waarzegster Sid   Ervaring van F geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Het heftig gesprek van gisterenavond heeft me aangezet tot nadenken. Het heeft als gevolg dat ik me een stuk rustiger voel dan er voren en hiervoor mijn oprechte dank. Groetjes.




Ervaring van A. met waarzegster Jarno   Ervaring van A. met waarzegster Jarno   Ervaring van A. geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Karine is gewoon heel goed. Rustig, duidelijk, vriendelijk en haar voorspellingen komen uit. Dank je wel.




Ervaring van karolien met waarzegster Karine   Ervaring van karolien met waarzegster Karine   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Derya
  Ervaring met waarzegster Derya
  Lieve Derya, bedankt voor je altijd eerlijke en oprechte adviezen. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Hoop dat dingen uitkomen. Liefs, Yvonne .




Ervaring van Yvonne met waarzegster Derya   Ervaring van Yvonne met waarzegster Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Twee dagen terug Marie gesproken over drie werkplekken. Via de pendel en haar inlevingsvermogen kwam zij tot de conclusie welke er zouden afvallen. Vandaag gehoord welke twee het niet zouden worden. Inderdaad de twee welke Marie al zei en wat haar pendel aan gaf. Kort maar krachtig was het antwoord en het is juist. Super.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marian
  Ervaring met waarzegster Marian
  Lieve Marian, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Fatima.




Ervaring van Fatima met waarzegster Marian   Ervaring van Fatima met waarzegster Marian   Ervaring van Fatima geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Lieve Tancy, dank voor je duidelijke consult vanmorgen. Heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx Linda.




Ervaring van Linda met waarzegster Tancy   Ervaring van Linda met waarzegster Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Ik hou niet van fantastische verhalen, wil de gewone realiteit, en daarom was ik blij jou gekozen te hebben. Goeie babbel, en niks hocus-pocus. Hartelijk dank Dirk, .




Ervaring van Gwedoline met waarzegster Dirk   Ervaring van Gwedoline met waarzegster Dirk   Ervaring van Gwedoline geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Jeetje Monique. wat ben je goed zeg. je voorspellingen zijn zo zuiver en zo raak. ik sta versteld groetjes Sa.xx.




Ervaring van Sa. met waarzegster Monique   Ervaring van Sa. met waarzegster Monique   Ervaring van Sa. geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegster Anne-Fleur
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond .dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Lieve Tancy
Dank voor je duidelijke consult vanmorgen. heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx linda.




Ervaring van Linda met waarzegster Tancy   Ervaring van Linda met waarzegster Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met waarzegster Sabine   Ervaring van Lin met waarzegster Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Xandra
  Ervaring met waarzegster Xandra
  Zonet Xandra voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Carina met waarzegster Xandra   Ervaring van Carina met waarzegster Xandra   Ervaring van Carina geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Beste Petrus, zonder enige informatie op voorhand te weten tover jij de waarheid naar boven. Dat maakt je zeer uniek in dit vak. Je weet heel veel van het universum en jij kan dingen vertalen waar ik te kort kwam om het te verwoorden. Ben zeer blij van zo een medium te vinden die ook de seinen van mijn grootmoeder en van mijn overgrootvader kan begrijpen. Alvast tot later.




Ervaring van Ycat met waarzegster Petrus   Ervaring van Ycat met waarzegster Petrus   Ervaring van Ycat geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Lieve vrouw, voelt duidelijk aan wat er speelt en hoe de dingen gaan lopen. Ik hoop echt dat de voorspelling uit gaat komen. Max.2 maanden geduld hebben. Cant wait.




Ervaring van S. met waarzegster Nina   Ervaring van S. met waarzegster Nina   Ervaring van S. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Wow. Geweldiggg. Ben echt onder de indruk van haar zuiverheid.




Ervaring van Monique met waarzegster Qikyra   Ervaring van Monique met waarzegster Qikyra   Ervaring van Monique geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Micha is echt aan te raden, heb juist een consult per email gedaan en nog geen 5 min later had ik al antwoord. Zo snel en goed en duidelijk. Als het uitkomt laat ik zeker iets weten. Dank je lieve Micha.




Ervaring van Sonia met waarzegster Micha   Ervaring van Sonia met waarzegster Micha   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Wauw, wat bent u goed. U kreeg bij het gesprek meteen beelden door en kon mij alles vertellen over wie ik ben, met wie ik omga en wat mij staat te wachten. Juist omdat u alles zo gedetailleerd door kreeg, weet ik zeker dat het ook gaat uitkomen. Niemand anders heeft mij de dingen zo exact kunnen zeggen. Echt een topper.




Ervaring van KW met waarzegster Qikyra   Ervaring van KW met waarzegster Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Beste Gunter, net je reading doorgenomen. Het heeft me een enorme boost gegeven. Er zijn dingen absoluut herkenbaar tot nu toe. Wat je bedoelde met "link met water", kan ik nog niet plaatsen. Nogmaals bedankt voor de tijd die je hiervoor nam. Groetjes,N.




Ervaring van N. met waarzegster Gunter   Ervaring van N. met waarzegster Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Zaaalig mens, jij hebt mij de waarheid gegeven en zo een goed gevoel. Ik bel jou zeker terug de vrouw die nr haar intuitie dient te luisteren. Jij bent 20 sterren waard. Groetjes en warme knuffel Anouck.




Ervaring van Anouck met waarzegster Vitta   Ervaring van Anouck met waarzegster Vitta   Ervaring van Anouck geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Vanavond sprak ik voor het eerst medium BERTT, nav de getuigenissen die ik over hem heb gelezen, moet ik heel eerlijk zeggen dat hij een aanwinst is op deze lijn. Hij had raakt vlakken wist mij exact te vertellen hoe mijn situatie in elkaar. Ik kreeg het gevoel alsof hij de hele periode v 2,5 jaar die bij mij was precies omschreef. Hij laat mij ook weten waar en wat ik op moet letten. Hij is een TOP MEDIUM ik krijg rust door hem zoveel goeds over hem te vertellen. Bedankt lieve bijzondere Bertt wij spreken elkaar weer lieve grt Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Bertt   Ervaring van Joy met waarzegster Bertt   Ervaring van Joy geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra je bent oprecht en eerlijk en mijn troost in tijden dat het minder met me gaat. Het voelt alsof ik je al jaren ken. Raad je dan ook bij iedereen aan. Je doet je werk geweldig goed. xxx.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Elke keer weer valt me mond open van verbazing. We bellen al wat jaartjes zo nu en dan en de ene keer wat meer dan de andere keer maar alles echt alles wat je zegt komt altijd uit. De ene keer direct de andere keer wat later maar nog nooit ernaast gezeten. Zo fijn en dankbaar dat ik jou trof op de lijn. Het geeft me vaak net dat stukje zekerheid weer in onzekere tijden. Afgelopen woensdag voorspelde je dat we er even tussen uit gingen en ja hoor het weekend gingen we weg naar ook nog het land wat je zei. Hoe dannnn. Ik ben blij met je en zal je nog vaker bellen wanneer ik je nodig heb. Bedankt Nina liefs A.




Ervaring van A. met waarzegster Nina   Ervaring van A. met waarzegster Nina   Ervaring van A. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Super lieve vrouw. Komt steeds weer uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Armin
  Ervaring met waarzegster Armin
  Een fijn gesprek gehad met Armin. Armin komt met duidelijke antwoorden en is warm en begripvol. Hij is eerlijk en invoelend. Voor mij mooie antwoorden gekregen op liefdesgebied. Ben benieuwd of de relatie zich zo gaat ontwikkelen. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van S. met waarzegster Armin   Ervaring van S. met waarzegster Armin   Ervaring van S. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Belle
  Ervaring met waarzegster Belle
  Lieve Belle, bedankt voor je lieve uiteenzetting. Ik heb er heel veel aan gehad, inmiddels ook antwoord gekregen. Wat je zegt over mijn geliefde, klopt ook. Wat E betreft heb je ook gelijk en met C is het weer goed. Je bent gewoon een topper in je werk, ik hoop dat velen deze getuigenis kunnen lezen van me, zodat je het nog drukker gaat krijgen, want alles komt uit. Ben nu heel druk met water drinken, mijn lichaam reinigen van afvalstoffen die vastzitten. Lieverd, ga zo door. Dikke dikke knuffel van mij.




Ervaring van Ellie met waarzegster Belle   Ervaring van Ellie met waarzegster Belle   Ervaring van Ellie geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wow. Dankjewel Kiki, super mooi.




Ervaring van Beryl met waarzegster Kiki   Ervaring van Beryl met waarzegster Kiki   Ervaring van Beryl geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden