Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-rotterdam.nl


  Waarzegsters uit Rotterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Onze waarzegsters in Rotterdam geven paranormaal advies en voorspellen uw levensverloop. Voorspellingen door waarzegsters uit Rotterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Dina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Dina, je bent een TOP medium. Voelt heel goed aan en zit er knal op. Je rekt niet onnodig tijd maar neemt je tijd als nodig is. Je blijft ook lief en alert ook in de late uurtjes. Je hebt me echt geholpen en voelt heel eerlijk en oprecht aan. Ik voel me echt goed bij jou. Een echte aanrader. Ik bel je zeker nog terug als ik vragen heb. Alvast bedankt, je hebt me terug met een gerust hart gesteld. Liefs.




Ervaring van Sonja met waarzegster Dina   Ervaring van Sonja met waarzegster Dina   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Toppertje. Lief neemt alle tijd en kan goed invoelen op personen. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Dag Dina, ik zou laten weten of ik de toets van vandaag gehaald heb. En inderdaad zoals u heeft voorspeld ik heb het gehaald en ook nog eens met 94%. Ik vroeg of me klas van 20 man het allemaal ook zou halen en toen zei u nee, zouden er veel afvallen? Toen zei u nee ?enkele? en inderdaad 3 zijn afgevallen. Nog twee examens te gaan maar dat zag u wel goedkomen, ik laat het weten. Maar aangezien de voorspelling is uitgekomen ga ik u vaker bellen.




Ervaring van Stewardess in opleiding met waarzegster Dina   Ervaring van Stewardess in opleiding met waarzegster Dina   Ervaring van Stewardess in opleiding geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Net gesproken met dina. Heel leuk en bijzonder. Wat leuk dat je meteen die man eruit haalde terwijl daar de vraag niet over ging. Dank je Dina je bent top. Liefs i.




Ervaring van I met waarzegster Dina   Ervaring van I met waarzegster Dina   Ervaring van I geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Heel lieve dame, die dingen vertelde die zij onmogelijk kon weten. Zonder 1 enkele hint of uitleg. Heeft mij verbaasd. Dus zij is het waard van gebeld te worden.




Ervaring van Chris met waarzegster Dina   Ervaring van Chris met waarzegster Dina   Ervaring van Chris geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina. Je bent een topper, de rust terug bij dochterlief en bij deze mama. Dikke Kus en fijn weekend. X.




Ervaring van Zonnetje met waarzegster Dina   Ervaring van Zonnetje met waarzegster Dina   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Wow. Wat n lieve vrouw is dit. Prachtig consult gehad net.
Erg dankbaar voor alles.




Ervaring van Monique met waarzegster Dina   Ervaring van Monique met waarzegster Dina   Ervaring van Monique geplaatst op 2 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Fijne consult. dank je wel Dina. tot snel.




Ervaring van W met waarzegster Dina   Ervaring van W met waarzegster Dina   Ervaring van W geplaatst op 1 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Heel fijn gesprek gehad en hoop dat alles gaat uitkomen .




Ervaring van Sonia met waarzegster Dina   Ervaring van Sonia met waarzegster Dina   Ervaring van Sonia geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Beste Dina ik ben zo blij dat ik je gisterenavond gesproken heb. Mijn gevoelens en gedachten waarmee ik in de knel zat zijn door jou bevestigd. Dat geeft heel veel rust en je hebt zoveel zaken op een goede en eerlijke lieve manier uitgelegd. Ik kijk er naar uit dat de zaken gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte en ben heel blij met het fantastische gesprek met jou. Liefs M.




Ervaring van Manuela met waarzegster Dina   Ervaring van Manuela met waarzegster Dina   Ervaring van Manuela geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Heb vandaag een fijn consult mogen ontvangen van Dina. Zo secuur en empathisch, een dikke TIEN voor DIEN. Liefs Zonnetje.




Ervaring van Zonnetje met waarzegster Dina   Ervaring van Zonnetje met waarzegster Dina   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Hi Dina, had u net aan de lijn. Had u het toch weer bij het goede eind met uw voorspelling. Ik had eigenlijk nog een paar vragen over het kind, maar ik bel u binnenkort weer. Gr, A.




Ervaring van a met waarzegster Dina   Ervaring van a met waarzegster Dina   Ervaring van a geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Fantastisch gesprek gehad met een lieve vrouw. Zij geeft heel veel duidelijkheid, ziet en voelt het zeer goed, en is geruststellend.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Hallo Dina. Ik heb een lief en mooi gesprek gehad met u. Ik hoop dat wat u mij vertelde mag uitkomen, ik ben benieuwd. Veel liefs N.35.




Ervaring van Noelle met waarzegster Dina   Ervaring van Noelle met waarzegster Dina   Ervaring van Noelle geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Bedankt Dina.

Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek. Dankzij jou heb ik nu weer iets meer moed.

Liefs Deva.




Ervaring van Deva met waarzegster Dina   Ervaring van Deva met waarzegster Dina   Ervaring van Deva geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina,u bent een schat van een vrouw en heel fijn om mee te praten. Daarnaast bent u een heel sterk medium: u voelt de dingen supergoed aan,u geeft hele goede adviezen en ook zijn voorspellingen van u uitgekomen. U heeft mij de afgelopen periode erg goed geholpen,Dankuwel daarvoor. En ik ga mijn eigen ruimte creeeren zoals u zojuist adviseerde:) Veel liefs.




Ervaring van S met waarzegster Dina   Ervaring van S met waarzegster Dina   Ervaring van S geplaatst op 5 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Dina is een medium waar alles mee bespreekbaar is. Zij weet telkens opnieuw u gerust te stellen met wat nog belangrijker is. Een eerlijk en oprecht antwoord en advies. Dank voor alle positieve ook minder leuk nieuws. Hier door kan het wel een plaats geven.




Ervaring van A. met waarzegster Dina   Ervaring van A. met waarzegster Dina   Ervaring van A. geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Dag Dina u hebt mij net gesproken over J en M.
Sorry voor de abrupte beindiging. mijn credits zijn op. Ik bel u terug binnenkort. bedankt voor de antwoorden.




Ervaring van Ravina met waarzegster Dina   Ervaring van Ravina met waarzegster Dina   Ervaring van Ravina geplaatst op 21 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Hoi Dina,
er is weer een ding uitgekomen.
dit heb ik nooit eerder gehad in zo een korte tijd.

gr A.




Ervaring van A met waarzegster Dina   Ervaring van A met waarzegster Dina   Ervaring van A geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Heb jou net gesproken. Wat een fijn gesprek.
U heeft mij echt rustig gemaakt.
Dank je wel. Dikke kus.




Ervaring van Rowena met waarzegster Dina   Ervaring van Rowena met waarzegster Dina   Ervaring van Rowena geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Heb jou net gesproken. Wat een fijn gesprek.
U heeft mi echt rustig gemaakt.
Dank je wel. Dikke kus.




Ervaring van Rowena met waarzegster Dina   Ervaring van Rowena met waarzegster Dina   Ervaring van Rowena geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Je had gelijk. Heb vandaag bericht gekregen dat hij door is met voetbal.




Ervaring van A met waarzegster Dina   Ervaring van A met waarzegster Dina   Ervaring van A geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina,
Beloofd om iets voor jou te schrijven na deze ochtend. Je vertelde dat het positief zou verlopen. Het was aan 1 kant fijn en goed dus klopt wat je zei maar aan de andere kant ,hij gaat wel vertrekken naar het buitenland. Voor mijn gevoel geen definitief afscheid maar goed we gaan het zien.Dankjewel.




Ervaring van W met waarzegster Dina   Ervaring van W met waarzegster Dina   Ervaring van W geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve lieve Dina, Langs deze getuigenis via mijn mobiel wil ik je bedanken. je bent een aanrader voor iedereen. Ook voor mensen die spirituele vragen hebben .

Moon.




Ervaring van Moon met waarzegster Dina   Ervaring van Moon met waarzegster Dina   Ervaring van Moon geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina,
Tot heden komt alles uit wat je voorspeld hebt. voorspelling is gegaan zoals je zei. Alles is goed afgelopen.




Ervaring van Lucas met waarzegster Dina   Ervaring van Lucas met waarzegster Dina   Ervaring van Lucas geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Correcte omschrijving van personen en situaties, zonder dat ik zelf niet zo heel veel had verteld. kan niet anders dat de voorspellingen ongeveer juist kunnen zijn. lieve vrouw, en lijkt me zeer betrouwbaar. mocht 1 van uw voorspellingen uitkomen dan laat ik u dat weten. me telefoon was uitgevallen misschien bel ik zo nog even terug.:).




Ervaring van amanda met waarzegster Dina   Ervaring van amanda met waarzegster Dina   Ervaring van amanda geplaatst op 28 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina
Dank je voor je uitleg, ik heb al veel aan je voorspelling gehad. alles klopte .




Ervaring van Anouk met waarzegster Dina   Ervaring van Anouk met waarzegster Dina   Ervaring van Anouk geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Dankjewel Dina voor je consult. Het was bevestigend en vooral juist.
Je bent een zeer goed medium. R.




Ervaring van rafael met waarzegster Dina   Ervaring van rafael met waarzegster Dina   Ervaring van rafael geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina, wil je bedanken voor het fijne gesprek. Dank U voor alle adviezen. Ik bel je zeker terug.Nikkie.




Ervaring van Nikkie met waarzegster Dina   Ervaring van Nikkie met waarzegster Dina   Ervaring van Nikkie geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Ze slaat de spijker op zn kop. ik weet dat ze gelijk heeft. Dank aan Dina. Leuk dat ik je mocht ontdekken.




Ervaring van Janet met waarzegster Dina   Ervaring van Janet met waarzegster Dina   Ervaring van Janet geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Ongelofelijk. Elk woord dat je beschrijft, is nagel op de kop. Hoe kan ik dan nog twijfelen aan de toekomst die je voorspelt? Ik kan alleen maar zeggen uit de grond van mijn hart dat ik hoop dat je gelijk hebt. Je bent fantastisch, Dina. Bedankt.




Ervaring van Lies met waarzegster Dina   Ervaring van Lies met waarzegster Dina   Ervaring van Lies geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Dina, bedankt voor je mooi en zuiver consult. Je zat weer goed.




Ervaring van Juan met waarzegster Dina   Ervaring van Juan met waarzegster Dina   Ervaring van Juan geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Een lieve en rustige vrouw. die goed kan luisteren en adviseren. Dina, nogmaals hartelijk dank voor je verhelderende consult.




Ervaring van F. met waarzegster Dina   Ervaring van F. met waarzegster Dina   Ervaring van F. geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Zonder iets te weten van mijn voorgeschiedenis zit Dina op juist dezelfde golflengte als de beste (gekende) mediums op deze site. En dat siert wel haar integriteit en kunde. Zeker een gesprek waard.
Dus ik duim voor vrouwe fortuna., bedankt, anoniem.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Lieve Dina, je voelt mensen en situaties goed aan. Je bent positief ingesteld tijdens een consultatie, waarbij ik ook een beter gevoel kreeg en anders kon kijken naar de situatie. Nu hoop ik dat je voorspelling uitkomt binnen deze maand nog. Ik houd je op de hoogte hierover. Met oprechte dank Dina, in ieder geval voor je luisterend oor op pinksterren weekend.




Ervaring van Uit Oost Vlaanderen met waarzegster Dina   Ervaring van Uit Oost Vlaanderen met waarzegster Dina   Ervaring van Uit Oost Vlaanderen geplaatst op 4 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden